Стреч фолио

LLDPE Стреч фолио за ръчна и машинна употреба

Ръчен и автоматичен стреч за стречоване на палети. Различни широчини 125, 250, 500 мм и дебелини – 12, 13.5, 15, 17 и 23 микрона. Разтегливост  от 150 и 400% и отлични лепилни свойства – предпазва от прах и вода – качествена транспортна опаковки за палетизирани товари. Предлагаме ви качествено стреч фолио с отлични показатели – здравина, разтегливост и залепяне за безпроблемно палетизиране, стабилизиране и транспортиране. Фолиото се произвежда от LLDPE – линеен полиетилен с ниска плътност, който се получава чрез кополимеризация на етилен с алфа олефини – бутен, октен, хексен. Използването на алфа олефини придава специфичните свойства на стреч фолиото – разтегливост при опън и висока граница на скъсване, устойчивост на сцепване, срязване и пробиване от остри предмети и ръбове. Предлагаме много тънки фолиа – от 12 микрона, катко и пре-стреч фолиа с дебелини от 5 и 12 микрона за максимална икономия. Чрез комбиниране на множество съставки и специална рецепта се постига оптимален баланс между разтегливост и останалите механични свойства на стреч фолиото. Предламе и раздувен стреч с изключителна разтегливост до 400%, в зависимост от използваната дебелина за максимално намаляване на разходите за фолиране. Нашите фолия могат да бъдат с лепилен слой от едната или от двете страни, за да се избегне залепяне на палетите един за друг и последващите проблеми. Имаме широка гама фолия, произведени по двете основни технологии – чрез плоска екструзия (cast) и чрез раздувна екструзия (blown).

Ръчен стреч

Ръчният стреч се използва за палетизиране на стоки с ръчни диспенсъри (машинки или ръкохватки) – на ръка. Най-често се използва при палети с неправилни форми на товара и различни размери на палетите или когато броят палети за стречоване не е голям. Предлагат се различни разтегливости – стандартно фолио – 150% разтегливост и power стреч фолио с разтеливост 250%. Също се предлагат различни дебелини на фолиото за ръчна употреба, в зависимост от приложението и опакования товар – 12, 15, 17 и 23 микрона са най-често използваните дебелини. Предлагаме и специални, подсилени фолия за ръчна употреба, които позволяват постигането на оптимален разход на палетна единица, като се запазва стабилността на товарата.

Стандартни размери ръчен стреч:

  • Широчина – 500 мм – 1,2 кг ролка; 0,2 кг шпула
  • Широчина – 500 мм – 2 кг ролка; 0,2 кг шпула
  • Широчина – 500 мм – 2,2 кг ролка; 0,2 кг шпула
  • Широчина – 500 мм – 3 кг ролка; 0,2 кг шпула 
  • Широчина – 500 мм – 3,2 кг ролка; 0,2 кг шпула

* Произвеждаме и разфасовки по заявка на клиента – тегло на ролка по заяка, както и шпула – съответно нетно тегло фолио.

324_big Stretch2 prostretch

 

 

 

 

 

Автоматичен стреч с печат

Използва се за стречоване на палети на автоматични машини от различен тип и поколение. Новите високо технологични и качествени стреч фолия достигат разтегливост до 400%, което позволява максимално намаляване на разходите за опаковане на палетна единица. С правилното оборудване и правилното фолио може да бъде реализирана икономия на разходите  с до 40% спрямо фолията от по-ранните поколения. Съветваме ви да се обърнете към наш специалист, който да ви посети и препоръча оптимален вариант за оптимизиране на разходите за опаковане.

Предлагаме фолио за машини със и без престреч група, както и супер високотехнологични фолия за максимална икономия на фолио на палетна единица.

Широчина – 500 мм – 16 кг ролка, разтегливост 150%, стандартни ролки автоматично стреч фолио за машини без престреч група

Широчина – 500 мм – 16 кг ролка, разтегливост 250%, power стреч за автоматично стреч фолио за със престреч група

Широчина – 500 мм – 16 кг ролка, разтегливост 300%, high power стреч фолио с висока еластичност за машини със престреч група от ново поколение

Широчина – 500 мм – 16 кг ролка, разтегливост 400%, super high power раздувно (blown) стреч фолио от ново IV поколение за максимална икономия на палетна единица, за употреба на високо скоростни модерни машини със висококачествена престреч група.

Нашите машинни фолия могат да оптимизират разходите ви за опаковане на палетна единица, като в същото време запазят или повишат стабилността на товара ви. Когато имате проблеми със стабилността на товарите можете да ни потърсите за консултация и наш специалист ще ви посети за да изследва вашето конкретно приложение и ще ви препоръча максимално ефективно решение. Специализираме в безопастното транспортиране на товари повече от 25 години.

Високоразтегливо стреч фолио със съдържание на рециклирани – вторични суровини

Благодарение на партньорството ни с множество европейски производители ние можем да ви предложим стреч фолио с разтегливост до 400%, с високо съдържание на рециклирани суровини. По този начин ние ви помагаме да намалите отпечатъка върху околната среда и придържане към принципите на кръговата икономика. Можем да предложим както ръчно, така и машинно фолио с до 70% съдържание на вторични суровини. Намаляването на отпечатъка върху околната страна и намаляването на генерираните CO2 вредни емисии е водеща тема в Европа и света и нашите фолия могат да ви помогнат да реализирате желания ефект.

Стреч фолио с печат

Освен прозрачно фолио, предлагаме и стреч фолио с печат, до 4 цвята. Произведено по раздувен способ (blown stretch), който гарантира максимална стабилност на товарите, много добра икономическа ефективност и е отличен способ за реклама на вашите стоки. Раздувните фолия имат изключително високи механични характеристики. Високо съпротивление на срязване от остри ръбове, по-трудно се пробиват от остри стърчащи предмети и най-вече пристягат товарите силно и в двете посоки (напречно и надлъжно) – много по-силно от стандартните стреч фолия (каст стреч). По този начин се постига много стабилен товар, което е от изключително значение при транспорт на дълги разстояние и при транспорт на трудни за стабилизиране товари. Ако държите стоката ви да достигне непокътната до крайния клиент – раздувните фолия могат да ви помогнат да го постигнете.

* Дебелина на машинно стреч фолио – 12, 13.5, 15, 17 и 23 микрона с различна от 150 до 400%.

Plastic-Film-for-Greenhouseimg218Machine stretch2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather