За нас

Елпласт ЕООД е създадена през 1992 година с основна дейност производство на полиетиленови опаковки – фолио, чували, пликове, фолио за селското стопанство. Вече над 20 години предлагаме висококачествени полиетиленови опаковки и опаковъчни материали. Утвърдили сме се като надежден производител и партньор на много от големите индустриални предприятия в страната. Винаги се стремим да предлагаме качествени опаковки на добри цени. Не правим компромис с качеството на нашите изделия – залагаме на доказани доставчици на суровини, модерен машинен парк, добре отработени рецепти и дългогодишен опит в областта на полиетиленовите опаковки. Разполагаме с мотивиран и високо квалифициран екип за да поддържаме най-високи стандарти за качество на нашите опаковки. Богатият ни опит позволява да разработваме индивидуални и иновативни решения за опаковането на вашите продукти. Утвърдили сме в производството на качествени полиетиленови опаковки – индустриални фолиа със специално предназначение и характеристики, полиетиленови пликове, чували, стреч и опаковъчно тиксо, флексопечат, предпазни мрежи, опаковъчни мрежи – гаца за опаковане на селскостопанска продукция, предпазни технически мрежи и други.

Опаковъчните материали, които внасяме, също са на доказани европейски производители като Hipack, Vibac, Granitol и други. Отличен баланс между цена и качество за безпроблемна, високопроизводителна работа. Партнираме си отлично и с много от колегите в бранша.

Ние вярваме, че коректните бизнес взаимоотношения с нашите клиенти лежат в основата на доброто партньорство и са задължителни за постигането на желания успех! Можете да разчитате на нас!

flextech_film_production_01

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather